Monday 30 March 2015

Natural Trick Treat pieniä palovammoja

Natural Trick Treat pieniä palovammoja
dr rochelle skin expert


Lievät palovammat voitava kokea dr rochelle skin expert kuka tahansa, myös sinua joka tapauksessa. Tämä pieniä palovammoja voi tapahtua koska altistuvat pakokaasujen moottorit tai roiskevesi kuumaa öljyä. Siksi sinun on oltava valppaana, kun liikkeellä.
Vaikka näyttää triviaali, pieniä palovammoja ei pitäisi sallia. Sinun täytyy tietää vinkkejä näin ensiapua ihmisille pieniä palovammoja. Älä polta valmiin infektio ja koskaan parantunut.
Voisit ajaa omaa hoitoa pieniä palovammoja, että kokenut kotona. Vaikka vakavien palovammojen (tulipalo uhreihin kastelu kovaa vettä), on heti saatettava sairaalaan löytynyt lääketieteellistä hoitoa.
Tässä vinkkejä luonnollisesti lievittää pieniä palovammoja:

1. Käytä hunajaa
Levitä hunajaa pieniä palovammoja anna kipu voi kutistua. Hunaja ei sisällä ravitsevaa vähän antiseptinen aine, joka toipumaan. Laita hunaja hyödylliseksi palovammojen ja haavojen jälkeen talteen secon minimoida tulevaisuudessa.

2. Aloe vera
Aloe vera on hyödyllinen nopeuttaa toipumisen iho palaa. Paitsi, että aloe vera, ja antaa viileä vaikutus, se ei halua satuttaa enää. Temppu, leikkaa paloiksi aloe vera geeliä napata hänet ja soveltaa iho satuttaa.

3. banaaninkuoreen
Itse asiassa, joka pystyy tukemaan banaaninkuoreen särkyyn aiheuttamia pieniä palovammoja. Suosittelemme kiinnittämiseksi banaaninkuoreen polttaa kunnes väri muuttui mustaksi. Ryhdy banaaninkuoreen on erittäin harmoninen käytettyjen ensiapu tilat pieniä palovammoja.

4. laventeli ja oliiviöljy
Selvästi laventeli öljy on hyödyllinen lievittää kipua aiheuttama pieniä palovammoja. Samaan aikaan, oliiviöljy on myös mahdollisuus lievittää kipua ja nopeuttaa paranemista pieniä palovammoja. Voisit sekoita se aloe vera, joka käytetään soveltaa loukkaantui ihoa.

5. Käytä etikkaa
Etikka ja hyötyä hoitoon pieniä palovammoja. Miten valmistautua kangas puhdas, käytetään kaada etikkaa kangasta. Jälkeenpäin käyttää kangasta, joka on annettu aikaisemmin etikka pakkaa palovammoja. Toteuta näitä vinkkejä, kunnes kipu on poissa.
Älä aliarvioi pieniä palovammoja asti, joka tapahtuu sinulle. Onko sillä jos niihin ei puututa voi olla vaikea parantaa haavat ja tulokset johtavat muihin sairauksiin. Toivottavasti hyödyllinen!

No comments:

Post a Comment