Monday 6 April 2015

Easy Tips för att förebygga njursten

Easy Tips för att förebygga njursten
cream pemutih wajah


I genomsnitt mer dominanta njursten cream pemutih wajah drabbar män i åldern 30 till 50 år jämfört med kvinnor. något ämne som orsakar njursten som om ärftlighet, kost rutin som nej, det är inte ovanligt urininkontinens, många livsmedel och drycker som innehåller kemikalier, brist på dricksvatten, även temperaturen på luften omgivande miljön som ger något stöd.
Denna sjukdom skulle vara extremt farligt om vi inte uppmärksammar vägen tidigt. Här är de steg som skulle kunna försökt lösa eller förhindra njursten.

1. Minska de många kategorier av livsmedel
Du måste titta på det är att minska de många typer av livsmedel som har ett visst innehåll. Först är att minska tajir oxalat livsmedel som spenat, sötpotatis, bönor, te, choklad, och soja.
Efteråt gör en kost låg i salt och animaliskt protein vilket innebär att du måste minska livsmedels bersodium & Flesh. Maximal natriumintaget bör ätas som är 1.500 milligram per HRI.
Konsumtionen av drycker såsom grapefruktjuice och läsk bör även begränsas på grund av den typ av dryck-2 ökar risken för njursten.

2. En liten dricksvatten
Låt inte dig själv Du uttorkning särskilt om du bor i varma klimat. Expandera dricksvatten eftersom forskning visar att personer som dricker mer än 2 1/2 liter vatten hade en 40% minskad risk för njursten än de som inte dricker tillräckligt med vatten.

3. ta kosttillskott tillägg
Kalciumtillskott kan pyridoxin, och magnesium minskar risken för njursten. Skapa ett kalciumtillskott bör intaget begränsas medan pyridoxin och magnesium tillskott när de tas tillsammans kommer att minska mängden av oxalat till njursten.
Njursten skulle förebyggas genom tre av ovanstående trick och det viktigaste är genom en hälsosam livsstil.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive